×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Klart för final i Malmö sedan North besegrat Gambit med 2-0

1
Danska North är klara för final i Malmö, detta sedan de besegrat majormästarna Gambit Esports i två raka kartor.
Gambit Esports och North kom båda in till dagen andra semifinal med en stark insats under gårdagen i bagaget. Det var dock North som var hetast under matchinledningen, spelandes som försvarare på Train. Det danska laget vann tio rundor innan sidbytet, vilket samtidigt innebar att Gambit hade en god möjlighet att göra match av det hela. Vilket de även gjorde. När den andra halvan spelats färdigt var ställningen nämligen helt lika mellan de båda lagen. Själva förlängningen blev däremot en enda raksträcka för North som till slut vann kartan med 19-15.

Stora siffror mot slutet

Även på Cobblestone var det North som började bäst, den här gången spelandes som det anfallande laget. Danskarna vann nio rundor, mot det kazakiska lagets sex, inför sidbytet. Där stannade det sedan för Gambit, som inte alls lyckades komma in i matchen igen. I stället blir det North, som genom 16-6 på Cobblestone, tar sig till aftonens Dreamhack Masters-final. Där väntar redan G2 Esports som slog ut svenskhoppet NiP Gaming tidigare under söndagen.


Resultat, Semifinal 2

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..