×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Ingen ny titel för NiP i Malmö — föll i två raka mot G2

1
NiP Gaming har, som sista svenska lag, blivit utslagna ur Dreamhack Masters Malmö. G2 Esports vann dagens första semifinal med 2-0 i kartor.
En riktig mardrömsstart. Bättre går det inte att beskriva NiP Gamings första karta i semifinalen mot G2 Esports. Fransmännen ställde upp sig likt en mur och släppte blott tre rundor till NiP under första halvan av Inferno. Svenskarna hade sedan inte en chans att återhämta sig och G2 kunde vinna kartan med 16-7.

Rikigt jämnt på Cache

Den andra kartan att spela, Cache, var föga förvånande svenskarnas kartval. Det var även just NiP som öppnade bäst då de drog ifrån till en 7-3-ledning. Ändå kunde G2 komma tillbaka och säkra en knapp ledning i paus. Matchen fortsatte sedan att vara jämn då det blivit NiP Gamings tur att spela som försvarare. Så pass att det efter 30 spelade rundor stod 15-15. Tyvärr, för svensk del, lyckades inte NiP upprepa gårdagens bedrift då de vände matchen mot Na`Vi i just en förlängning. G2 Esports vann kartan med 19-17 och är därmed klara för final i Malmö.


Resultat, Semifinal 1
Semifinal 2

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..