×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Eleague Emmynominerade — ställs mot bl.a. Super Bowl, UEFA och OS

2
Turner studios med succéformatet Eleague har nu blivit nominerade till det anrika Emmypriset och deras sportupplaga — konkurrenten? Super Bowl, OS och Fotbolls-EM.
Det går minst sagt bra för Turner-ägda Eleague. Inte nog med att nykomlingarna tagit sig in på liga-fältet inom Counter-Strike, men även för deras major som hölls i januari tidigare i år. Som grädde på moset är nu turneringsarrangören dessutom nominerad till det anrika Emmypriset och deras sportupplaga där de är med och tävlar i kategorin "Outstanding studio design/art direction". Motståndarna då? FOX:s Super Bowl, NBC:s OS-sändningar och ESPN:s bevakning och sändning av Fotbolls-EM förra året.

FaZe Clan under majorgruppspelet i Eleague-studion tidigare i år
FaZe Clan under majorgruppspelet i Eleague-studion tidigare i år

Vinnaren presenteras först den 9 maj då och Eleague är den första arrangören att nomineras till ett såpass etablerat och stort pris. Vill man läsa mer om offentliggörandet och se övriga nominerade i de totalt 41 kategorierna går det att göra här.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..