×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Danmark

Danska uppgifter placerar Singularity i Tricked

1
Det är den danska sajten Dust2.dk som rapporterar om att Lucas "Lukki" Pilhedens femma är på väg till den danska organisationen Tricked Esport. Laget, som spelade under DreamHack Summer, ryktas offentliggöras i början av nästkommande månad.
Den danska sajten Dust2.dk rapporterade under onsdagen att de fått uppgifter om att Team Singularity-femman är på väg till Tricked Esport. Den danska organisationen uppgav under föregående månad att de börjat söka efter ett nytt lag att representera dem, då de inte kunde komma överens med Michael "Friis" Jørgensens lag kring en förnyelse av deras kontrakt.

Enligt sajten kan ett flertal källor uppge att Peter "Inzta" Kragelunds femma redan har skrivit kontrakt med den nya organisationen under tiden de varit på plats i Vejle, Danmark, där Tricked har sitt huvudkontor. Laget bootcampar just nu i samma stad och, enligt källorna, kommer laget offentliggöras den första juli.

Laget sågs senast spela under DreamHack Open Summer, i Jönköping, där de åkte ut i gruppspelet efter förlust mot turneringsvinnarna i SK Gaming samt mousesports. Om ryktena är sanna innebär detta att följande laguppställning blir en del av Tricked.

Danmark Peter "Inzta" Kragelund
Danmark Thomas "Ryxxo" Nielsen
Danmark Mads "Console" Skovby
Danmark Lucas "Lukki" Pilheden
Danmark Ismail "refrezh" Ali

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..