×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Esportunited presenterar ESU Masters med 140 000 kronor i prispott

3
Den kvinnliga CS:GO-turneringen på DreamHack Summer 2017, vid namn ESU Masters, har offentliggjorts. Turneringen erhåller en prispott på hela 140 000 kronor.
Den kvinnliga CS:GO-turneringen på DreamHack Summer 2017 har offentliggjorts under namnet ESU Masters av partnern Esportsunited. Turneringen kommer sändas av ESEN Studio och har en prispott på hela 140 000 kronor.

Prispotten fördelas i prischeckar värde 100 000 kronor och hårdvaror från Samsung samt Logitech G till ett värde av 40 000 kronor. Detta innebär att bara hårdvarorna bräcker den totala prispotten från den kvinnliga turneringen på DreamHack Winter 2016, som låg på cirka 38 000 kronor.

ESU Masters kommer bestå av åtta topplag inom den kvinnliga scenen varav två får en direkt inbjudan. Kvalet till turneringen tar plats online den 29 april, där sex lag går vidare till huvudturneringen som tar plats på DreamHack Summer 2017 i Jönköping. Om någon av de två inbjudningarna nekas kommer de adderas till de sex kvalplatserna.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..