×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sverige

Svenska Rogue Academy har säkrat lagets första turneringsvinst

1
Efter något av en besvikelse under Copenhagen Games har Rogue Academy nu nått framgångar. Det svenska laget vann under natten Over The Limits Cup #1, efter att ha besegrat landsmännen i passions i finalen.
Nattens titel säkrades sedan Rogue Academy vunnit finalen mot passions, med bland andra Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson och Aron "xajdish" Fredriksson, med 2-1 i kartor. Rogue Academy plockade upp matchens första karta, Overpass, trots att de låg under med 5-10 efter den första halvan.

Finalen fortsatte sedan på Mirage, som kom att bli en riktigt jämn karta. Efter 30 spelade rundor var ställningen helt lika mellan lagen och förlängning krävdes därmed för att skilja dem åt. Väl där var det passions som visade sig vara det starkare laget då de vann förlängningen med 4-2. Därmed gick spelet vidare till Cache.

Det jämna spelet fortsatte sedan under den första halvan av denna sista finalkarta. Precis som på Overpass var det passions som vann öppningen, även om det den här gången var med jämna 8-7. Rogue Academy kunde sedan, också det som på Overpass, komma tillbaka och säkra hela finalen med siffrorna 16-13 på Cache.

Sverige passions vs. Sverige Rogue Academy
passions: FREDDyFROG, hampus, Relaxa, RuStY, xajdish
Rogue: Barken, Kevve, KriLLe, perzon, shadow

Förlorade redan i andra matchen

Rogue Academys väg till titeln var inte en spikrak sådan. Efter att ha besegrat Playing Ducks International med 16-12 i öppningsmatchen åkte de på en 0-2-förlust mot Spartak Esports. Matchen var dock riktigt jämn och båda kartorna slutade 16-14 till det ryska laget.

Väl på plats i slutspelets nedre slutspelsträd ställdes Rogue Academy åter mot Playing Ducks. Även den här gången blev det vinst för svenskarna, då med 16-9. De gick sedan vidare för att slå ut x6tence innan de fick sig en returmatch mot Spartak i konsolideringsmatchen och det blev återigen ett jämnt möte.

Öppningskartan i konsolideringsmatchen krävde hela fem förlängningar innan Rogue Academy slutligen kunde räkna hem den kartan. Även på Inferno, som följde på inledande Train, blev det övertidsseger för Rogue som därmed tog sig till finalen.

Slutplaceringar och prisfördelning

1. Sverige Rogue Academy — 1 500 dollar (cirka 13 250 kronor)
2. Sverige passions — 500 dollar (cirka 4 400 kronor)
3. Ryssland Spartak Esports
4. Spanien x6tence
5-6. Litauen Playing Ducks International
5-6. Ryssland Nova
7-8. Kazahkstan Tengri
7-8. Tyskland Berzerk

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..