×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Rogue plockar upp ett helsvenskt academylag

1
Academylag har blivit ett allt mer förekommande fenomen och nu har även Rogue tagit upp en talangfull femma som kommer spela under namnet Rogue Academy.
Majoriteten av det helsvenska laget kommer från Homesent som bildades av Linus "Limpone" Wecksell efter att laget fick lämna Godsent Academy. Som Homesent spelade laget ett flertal mindre turneringar innan de blev upplockade av den tyska organisationen Playing Ducks.

Laget tvingades lämna den tyska organisationen i mitten av januari för att ge plats åt det litauiska laget 1337HUANIA. Femman fortsatte spela under namnet GriefMasters och under detta namn spelade laget i ESEA Open samt HellCase Cup-kvalet.

Rogue plockar nu upp fyra av lagets spelare där Wecksell blir ersatt av Kristian "KriLLe" Ekroth och Kevin "Kevve" Bohlins tidigare lagkamrat Tobias "shadow" Flodström. Flodström har tidigare setts spela för Team Preparation.Yellow.

Rogue Academy

Sverige Kristian "KriLLe" Ekroth
Sverige Kalle "perzon" Persson
Sverige Kevin "Kevve" Bohlin
Sverige Jakob "Barken" Bark
Sverige Tobias "shadow" Flodström


6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..