×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

yzn och hans ThaiFrilla blir Team Plantronics under Gigacon 2016

8
Plantronics har återupprepat sitt tilltag från Copenhagen Games tidigare i år då de lottar ut fullt sponsorskap till en kommande turneringen. Laget som vinner går under namnet Team Plantronics och den här gången gick Yacine "yzn" Laghmari med mannar hem med sponsorskapet.
Laget, som spelade turneringen under namnet ThaiFrilla, gick obesegrade genom både kvalet och finalturneringen. I finalen ställdes de mot ett annat svenskt lag kallat Team_Prodopp, en match de vann med 2-0 i kartor.

Team Plantronics under Gigacon

Sverige Yacine "yzn" Laghmari
Sverige Pontus "slajden" Hallström
Sverige Alexander "bUlGhUr" Vahlund
Sverige Linus "bobbalainen" Lundqvist
Sverige Christoffer "Kallberg" Källberg

Detta betyder alltså att Yacine "yzn" Laghmari och de andra spelarna får dra på sig Team Plantronics-tröjor och åka till den norska LAN-turneringen Gigacon 2016, notan den står Plantronics för. På plats i den norska huvudstaden Oslo tävlar deltagarna om en prispott på drygt 60 000 kronor.

AliGon, med bland andra Jumpy, representerade Team Plantronics under Copenhagen Games.
AliGon, med bland andra Jumpy, representerade Team Plantronics under Copenhagen Games.

Åkte ut redan i gruppspelet under Copenhagen Games

Det senaste laget att vinna den här typen av sponsring från Plantronics var AliGon, med bland andra den nya Fnatic-coachen Jimmy "Jumpy" Berndtsson. Det gick dock inget vidare för dem under sitt äventyr i Köpenhamn och Copenhagen Games då laget blev utslagna redan i gruppspelet. De hann dock med att skicka hem finska ENCE på vägen.

Gigacon börjar redan nu på fredag, den 30 september och stänger sedan sina portar den 3 oktober. Mer information hittar ni på deras sajt.

26 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 26 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..