×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

AliGon vinner Plantronics-spons till Copenhagen Games

5
Team Plantronics Challenge har avgjorts, och det är svensklaget mest kända som AliGon som vinner sponsorskapet för Copenhagen Games.
I början av mars offentliggjordes ett projekt vid namn Team Plantronics Challenge, en turnering som gick ut på att få fram ett lag för Plantronics att sponsra ner till Köpenhamnsturneringen Copenhagen Games. Nu har vinnarna korats, och det är den svenska femman som vanligtvis går under namnet AliGon.


AliGon under Pantamera Challenge 2.0, här med zende istället för maektig.


Fyra förkval fick fram åtta stycken deltagare i finalturneringen, varav ett var AliGon, eller ValrossGaming som man hette i turneringen. I kvartsfinalen besegrade de danska seven11, och knep sedan även en vinst i semifinalen över jQntefabrikkeN. I finalen mötte de danska 123team, med spelare som Danny "BERRY" Krüger och Rasmus "SandeN" Sanden, och vann två raka kartor.

Team Plantronics på Copenhagen Games

Sverige Jimmy "Jumpy" Berndtsson
Sverige Gustav "KAB0M" Runemalm
Sverige Mattias "khobra" Heidnert
Sverige Adam "maektig" Widell
Sverige Jerry "xelos" Råberg


Copenhagen Games pågår mellan den 23 och 26 mars i klassiska Øksnehallen, bara ett stenkast från Hovedbanegården (centralstationen) i Köpenhamn, Danmark. Prispotten uppnår 30 000 euro, varav 17 000 går till vinnarna.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..