×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

walle öppnar för coach-comeback: "Vad tycker ni?"

23
Dennis "walle" Wallenberg har blåst dammet av sitt Twitter-konto, och gör det genom att lyfta frågan om en potentiell comeback som coach.
När Counter-Strike: Global Offensive började ta över från Counter-Strike 1.6 valde legendaren Dennis "walle" Wallenberg att lägga sin karriär på hyllan. Nu är han dock tillbaka på tapeten. Den före detta NiP- och SK-spelaren har nämligen brutit sin över två år långa tystnad på Twitter, detta genom att först och främst fråga sina följare om de känner att en potentiell comeback som coach skulle vara aktuell.

"Ska jag göra en comeback i CS:GO som coach eller något liknande, vad tycker ni? Det verkar vara rätt tid för någon med min erfarenhet", skriver Wallenberg på Twitter och fortsätter.

"Jag kan ärligt säga att om vi hade en bra coach som vi respekterade i NiP eller SK i 1.6 skulle vi ha presterat bättre."

Ovanstående uttalande behöver inte bara vara spekulationer. Wallenberg fick nämligen direkt ett svar av självaste Duncan "Thorin" Shields, där den kontroversiella experten påpekade att han mer än gärna skulle introducera Counter-Strike-legendaren för lite nytt folk i scenen.

En comeback från walle vore inget utöver det normala. I februari gjorde nämligen hans före detta lagkamrat Robert "RobbaN" Dahlström en liknande comeback, detta när han gick in som coach i stjärnlaget FaZe Clan. Samma sak gäller Astralis-coachen Danny "zonic" Sørensen och den före detta mousesports-coachen Navid "Kapio" Javadi. Om vi får se walle gå samma väg återstår att se.

Borde walle göra en comeback?

1472 personer har röstat

32 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 32 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..