×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

maxaki flyttar till Kanada för ACE Gaming

-5
Historien om 2015 års utvandrare fortsätter, och nu är det Andreas "maxaki" Andersson som skall söka guld i Amerika.
"Mitt mål är att försöka få in fräsch europeisk anda in i den nordamerikanska scenen", berättar han.
Det har blivit en trend för det svenska toppskiktet att rekryteras av nordamerikanska organisationer. Nu har nämligen den före detta LGB eSports- och Team Orbit-spelaren Andreas "maxaki" Andersson rekryterats av ACE Gaming, precis som tidigare beryktat, där han kommer att spela tillsammans med bland andra den före detta iBUYPOWER-spelaren Phillipe-Olivier "PEX" Crepin.

"Mitt mål är att försöka få in fräsch Europeisk anda in i den Nordamerikanska scenen genom att stödja det här laget med allt jag kan om Counter-Strike. Inledningsvis kommer det vara en uppförsbacke att implementera en ny spelstil, men jag är säker på att det kommer gynna oss i det långa loppet", berättar Andersson i ett uttalande.

ACE Gaming deltar i både miljonligan ESL ESEA Pro League samt nordamerikanska CEVO Professional Season 7, varav i båda ligorna man besitter sistaplatsen. Med andra ord välkomnas all hjälp laget kan få, och tillsammans med DreamHack-associerade Robert "LillRobbaN" Jonasson som coach kommer alltså Andersson att flytta till Kanada för att bestrida det nordamerikanska toppskiktet.

ACE Gaming

Kanada Stephan "vEz" Vezina
Kanada Neil "montE" Montgomery
Kanada Phillipe-Olivier "PEX" Crepin
USA Mike "decipLe" Baker
Sverige Andreas "maxaki" Andersson
Rekryteringen sker strax under tre veckor efter att Anderssons före detta lagkamrat Jacob "pyth" Mourujärvi flyttat över Atlanten för att bli en del av Luminosity. Med andra ord var en svensk rekryt till ett nordamerikanskt lag inte en engångsföreteelse.

40 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 40 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..