×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

pyth flyttar till Kanada — går med i Luminosity

20
Den före detta Team Orbit-spelaren korsar Atlanten för att gräva guld i den nordamerikanska CS:GO-scenen.
Under förra veckan deklareredes det före detta Team Orbit-laget GreyFace splittrat efter att två spelare lämnat som följd av att en av dessa fått ett bättre erbjudande, vilket förmodas vara Alexander "SKYTTEN" Carlsson i den beryktade internationella satsningen med Adil "ScreaM" Benrlitom och Mikail "Maikelele" Bill. I detta skede berättade den före detta Orbit-stjärnan Jacob "pyth" Mourujärvi att han kommer att ta en paus från spelandet, och nu visar det sig var 21-åringens karriär kommer att fortsätta.

Det är nämligen så att Mourujärvi kommer att flytta till Kanada, närmare bestämt Toronto, tillsammans med den före detta compLexity-spelaren Todd "anger" Williams för att spela med Luminosity. Svensken kommer där att ersätta Carey "frozt" Kertenian, som istället kliver ner till bänkvärmare.

"Det började med att jag pratade lite med Todd (anger) och han frågade mig om jag var intresserad av att börja spela för hans lag i Nordamerika för att de behövde en sista till deras lag. Efter att vi hade pratat lite med varandra och Luminositys ägare på Mumble kändes det verkligen som en rätt grej att göra. Alla i laget är jättetrevliga och roliga att hänga med samt har samma mål och ambitioner som jag har", berättar Mourujärvi för Fragbite.

Det nordamerikanska laget har på senare tid setts spela LAN-finalerna i CEVO-P Säsong 6 och ESEA Invite Säsong 18, två insatser som kan ses som misslyckade då de placerade sig sist i båda LAN-turneringarna. Nu hoppas alltså Luminosity kunna göra ett större intryck i den nordamerikanska scenen med följande spelare.

Luminosity

USA Erik "fl0m" Flom
USA Todd "anger" Williams
USA Alexander "LeX" Deily
USA Arya "arya" Hekmat
Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi
USA Carey "frozt" Kertenian (backup)

48 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 48 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..