×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Väntan är över — Tuscan är här!

1
Den mest efterlängtade kartan i CS:GO:s historia är nu lanserad i betaform.
Väntan är över — den högst efterlängtade Tuscan har lanserats på Steam Workshop. Således är betan på kartan öppen för vem som helst att ladda hem och spela. Skaparen, Colin "Brute" Volrath, vädjar givetvis för fullt stöd i hopp om att kartan skall bli en del av Valves nästa kartpaket.

— Please support, subscribe, and begin giving your feedback so the map can be entered into the next operation, skriver Volrath på Facebook.

Att kartan blir en del av kommande Operation kan definitivt ses som möjligt med tanke på hur omtalad den är. Den nuvarande "operationen", Operation Breakout, avslutas i början på oktober. Detta bäddar för att Tuscan kan bli spelbar även i matchmaking, liksom möjligen en del av Valves officiella map-pool, redan till vintern.



Den senaste skärmdumpen på Tuscan.
Klicka på bilden för att komma till nedladdningssidan.


Väntan på kartan sträcker sig två år bakåt, när Volrath först offentliggjorde att en CS:GO-version av den oerhört populära CS 1.6-kartan skulle komma. Kartan missade dock deadline efter deadline, och efter att man bröt löftet om en lansering under fjolsommarn, och även i mars tidigare i år, började folk tappa hoppet.

61 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 61 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..