×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Team Property släpper CS:GO-laget

6
Nu har Team Property valt att släppa de fyra spelarna som utgjorde deras CS:GO-lag.
Allt började gå neråt för svenska Team Propertys CS:GO-lag när Joel "emilio" Mako blev VAC-bannad under Fragbite Masters-matchen mot HellRaisers och nu, två månader senare, har laget valt att sparka de kvarvarande fyra spelarna. Laget som bland annat bestod av 1.6-profilerna Marcus "Zet" Sundström och Marcus "Delpan" Larsson kommer nu att få finna ett nytt hem då de längre inte kommer att vara en del av Team Property-familjen.



Kommer zet att göra som fifflaren och fokusera mer på att delta i paneler?


Organisationens CS:GO-satsning är inte på något sätt över utan Team Property poängterar flertal gånger att de kommer att bygga ett nytt världslag och läser man det officiella uttalandet så säger Aron Larsson att det är fem nya spelare som kommer att försöka nå lagets höga mål. Han menar också att man inom de närmaste veckorna kommer att få ta del av förändringarna.

— Det var en turbulent tid efter Emilios vac ban men en tid där vi hade en fortlöpande dialog med laget. Vi väljer nu att släppa samtliga spelare och bygga ett nytt världslag. Det är dags att ta ett omtag och med fem nya spelare nå våra höga mål. Vi har väldigt spännande saker på gång inför 2015 så håll koll på oss de kommande veckorna, berättar Aron Larsson i det officiella uttalandet.

Spelarna som nu lämnar Team Property:

Sverige Marcus "Delpan" Larsson
Sverige Marcus "zet" Sundström
Sverige Jimmy "Jumpy" Berndtsson
Sverige Christian "Spitfire" Schiölde
När Team Property avslöjar deras nya femma återstår att se men klart är att de nu inte kommer att representeras av den ovannämnda kvartetten.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..