×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Beslutet taget: Overpass spelas om

14
Efter att både fnatic och LDLC ansetts ha brytit mot reglerna i den tredje, avgörande kartan i gårdagens kvartsfinal har administratörerna beslutat sig över att spela om kartan helt.
Nästan exakt sju timmar efter att fnatic besegrat LDLC med 2-1 i kartor och, till sin tro, säkrat en semifinalplats i DreamHack Winter 2014 CS:GO Championship har ett beslut tagits kring de protester som skickats in efter den omtalade boosten som skedde under mötets sista karta. Enligt ryktestväg skall administratörerna från början ha dömt i LDLC:s favör, men efter att fnatic motprotesterat då motståndet gjort en liknande boost har ett officiellt beslut nu tagits.

Den sista kartan, Overpass, kommer att spelas om till synes med ett 0-0-resultat. Detta med rätt förutsättningar för båda lagen, det vill säga med tydliga regler om att boosten lagen använde sig av ej är tillåten. Exakt när detta möte kommer att ske har inte offentliggjorts, men enligt Auguste "Semmler" Massonnat kommer det att utspela sig direkt efter mötet mellan NiP Gaming och Virtus.pro, preliminärt 16:30 på eftermiddagen.



För alla ni som bettat på matchen i CS-tipset här på Fragbite kan vi gott intyga att vi kommer att ändra resultatet om LDLC visar sig gå vinnande ur morgondagens batalj.

144 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 144 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..