×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tittarguide

Tittarguide: Så spelas ESL One Cologne

1
Spelarpausen är slut och det är äntligen dags för mer Counter-Strike på toppnivå. Med i turneringen, som har en prispott på hela 325 000 euro, hittar vi två stycken svensklag, Ninjas in Pyjamas och Dignitas. Här är allt du behöver veta om turneringen.
I Sverige lyser fortfarande solen och det blåser varma vindar. Men trots detta börjar semestrarna ta slut och så är det även i CS-världen. Spelarpausen är nu slut och det är äntligen dags för mer CS i världsklass. Säsongen startar nu med ESL One Cologne som detta året spelas online på grund av COVID-19. Men trots detta ser det ut att bli en bra turnering. 325 000 dollar står på spel i den europeiska delen av turneringen som startar idag, tisdag 18 augusti.

Med i turneringen hittar vi Europas 16 bästa lag. Bland dessa hittar vi också Sveriges två bästa lag, Ninjas in Pyjamas och Fnatic. NiP har placerats i grupp A där de ställs mot OG i första matchen. Fnatic å andra sidan har blivit placerade i grupp B där de ställs mot Astralis i sin första match. Turneringen är dock ingen RMR-turneringen så det är inga poäng som går till nästa major.

Upplägg och schema

De 16 lagen i turneringen är uppdelade i två grupper. Själva grupperna spelas i ett GSL-system. Vinner man två matcher är man vidare till slutspel men om man förlorar två matcher är man utslagna. Slutspelet är ett vanligt slutspelsystem som startar i kvartsfinaler. Alla matcher i turneringen spelas i bäst-av-tre kartor förutom finalen som spelas i bäst-av-fem kartor.

Onsdag 19 augusti


Torsdag 20 augusti


Fredag 21 augusti
Grupp A Lower Bracket runda 1 match #2
Grupp B Lower Bracket runda 1 match #2

Lördag 22 augusti


Söndag 23 augusti
Grupp A Upper Bracket semifinal #2
Grupp B Upper Bracket semifinal #2

Tisdag 25 augusti
Grupp A Lower Bracket semifinal #1
Grupp B Lower Bracket semifinal #1

Onsdag 26 augusti
Grupp A Lower Bracket semifinal #2
Grupp B Lower Bracket semifinal #2

Torsdag 27 augusti
Kvartsfinal #1
Kvartsfinal #2

Fredag 28 augusti
Kvartsfinal #3
Kvartsfinal #4

Lördag 29 augusti
Semifinal #1
Semifinal #2

Söndag 30 augusti
FINAL!

Resultat

Tisdag 18 augusti

Sändingsteam

Sändningsteamet för ESL One Cologne är i år lite annorlunda. Istället för det klassiska upplägget med ett par experter och ett par kommentatorspar så är har nu ESL gjort två stycken trios. Förutom detta har vi även Tres "stunna" Saranthus som inte kommer att vara i studion. Han kommer istället vara i något som kallas "Quarantine Cam".

Quarantine Cam
USATres "stunna" Saranthus

Trio #1
StorbritannienLauren "Pansy" Scott
StorbritannienAlex "Machine" Richardson
AustralienChad "SPUNJ" Burchill

Trio #2
StorbritannienHugo "Hugo" Byron
StorbritannienFrankie "Frankie" Ward
StorbritannienHarry "JustHarry" Russel

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..