×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tittarguide

Tittarguide: Så slutade Dreamhack Open Summer 2018

1
DreamHacks avslutade CS:GO-turnering hölls i Elmia, Jönköping när DreamHack Summer 2018 arrangerades! På plats fanns Red Reserve (före detta Godsent) som fick kämpa mot lag som AGO Esports, North, Optic Gaming med flera. Här finns allt ni behöver veta om turneringen.
Det råder inga tvivel om att många är nyfikna på hemmalaget Red Reserve. Laget, som tills igår spelade under Godsent, har haft en stark utveckling under året och vi har alla fått chansen att komma närmare det unga stjärnskottet Ludvig "Brollan" Brolin.

Nu återstår att se om de kan stå för en riktig succéturnering på svensk mark. Svenskarna öppnar turneringen med en match mot AGO Esports, ett lag som de har mött en hel del under 2018. Senast de två ställdes mot varandra - under Dreamhack Open Tours - slutade med vinst för det svenska laget.

Upplägg och schema

Precis som vanligt spelas Dreamhack Open-stoppet i Austin med ett inledande GSL-gruppspel, följt av ett slutspel som inleds med semifinaler. GSL-gruppspelet går till så att de åtta deltagande lagen fördelas över två stycken grupper. Varje grupp spelas sedan som ett dubbelt slutspelsträd, för att på så sätt få fram de två lag som går vidare till söndagens slutspel.

De fyra inledande matcherna och de efterföljande vinnarmatcherna spelas i formatet bäst av en karta. Därefter avgörs samtliga kvarvarande matcher i bäst av tre. Hela schemat finner ni är nedan. Notera att vissa matchtider har ett plus framför sig, detta innebär att vi har passerat midnatt.

Resultat

Här samlas samtliga resultat från turneringen.

Lördag, 16 juni



Söndag, 17 juni



Måndag, 18 juni

Prisfördelning


1. Imperial — 50 000 dollar (cirka 437 500 kronor)
2. Optic Gaming — 20 000 dollar (cirka 175 000 kronor)
3-4. North — 10 000 (cirka 87 500 kronor)
3-4. Gambit Esports — 10 000 (cirka 87 500 kronor)
5-6. AGO Esports — 3 000 (cirka 26 200 kronor)
5-6. Complexity Gaming — 3 000 (cirka 26 200 kronor)
7-8. Red Reserve — 2 000 (cirka 17 500 kronor)
7-8. Renegades — 2 000 (cirka 17 500 kronor)

Sändningsteam

Också på plats i Jönköping under helgen är sändningsteamet, som under ledning av Pala Gilroy Sen kommer att leda tittarna genom turneringen. Utöver den populära britten finns där ett par danskar, ett par amerikaner, en kanadensare och ytterligare en britt. Hela uppställningen hittar ni i listan lite längre ner.

Turneringen går att följa på engelska via twitch.tv/dreamhackcs

Storbritannien Pala Gilroy Sen (Värd)
USA Dustin "dusT" Mouret (Expertkommentator)
Danmark Jacob "Pimp" Winneche (Expertkommentator)

USA John "BLU" Mullen (Kommentator)
Storbritannien Hugo Byron (Kommentator)
Kanada Conner "Scrawny" Girvan (Kommentator)
Danmark Niels "rizc" Topp (Kommentator)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..