×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Apex Legends-utvecklare attackeras på sociala medier: "Nolltolerans mot hot och trakasserier"

1
Respawn Entertainment markerar tydligt gränsen mellan kritik och trakasserier.
Respawn Entertainment slår tillbaka mot trakasserierna riktade mot Apex Legends-utvecklare från hatiska användare. Företaget drar en tydlig gräns mot hot och trakasserier.

Utvecklarna höll under förra veckan en AMA på Reddit där användare kunde ställa frågor direkt till utvecklarna kring Apex Legends. Trots en stor majoritet av seriösa och intressanta frågor fanns ett antal hotfulla och trakasserande kommentarer och meddelanden till utvecklarna.

Med tidigare problematik från toxiska spelare som gått ur sin väg för att trakassera utvecklare på bland annat Twitter, Discord och andra plattformar gick Respawn Entertainment ut med ett pressmeddelande.

"Den senaste tiden har vi sett ökade trakasserier mot medlemmar i vårt utvecklarteam. Vi väkomnar gemenskapens input men gränsen mellan konstruktiv feedback och trakasserierna mot vårt utvecklingsteam får inte korsas", skriver Respawn.

"Vi vill påminna våra spelare att vi har en nolltolerans policy till hot och trakasserier mot våra utvecklare. Vi kommer att vidta lämpliga åtgärder för att säkerställa hälsan och säkerheten för vårt team.", fortsätter Respawn.

"Vi älskar att höra feedback och kommer att fortsätta arbeta bredvid gemenskapen för att fostra en respektfull, samarbetande miljö och upprätthålla den tävlingsinriktade integriteten av vårt spel", avslutar Respawn i sitt pressmeddelande.

Artikelbild: Pressbild/Respawn Entertainment

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..