×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Apex-proffset vägrade skjuta kraschad spelare i miljonturnering

1
TSM-stjärnan Phillip "ImperialHal" Dosen uppvisade en rejäl sportmannaanda under ALGS-turneringen.
Team Solo Mid-proffset Phillip "ImperialHal" Dosen vägrade skjuta en motspelare som hade kraschat mitt i miljonturneringen ALGS. Nu hyllas stjärnan av Apex Legends-fansen online.

Under matchens gång ses ImperialHal få syn på en motspelare som står helt stilla och ropar då till sina lagkamrater att inte skjuta i tro om att motståndaren har stött på tekniska problem.

Trots ett par fram-och-tillbaka med lagkamraterna lyckades ImperialHal sätta punkt på beslutet att låta den olyckligt lottade motståndaren leva i hopp om att kunna få en rättvis chans mitt i den tekniska problematiken.

På Twitter snappades ett klipp av händelsen upp och delades där fans och tittare förundras över ImperialHals sportsliga anda då många erkänner att de direkt hade skjutit i chansen på den feta 2 miljoner dollar-potten.

Stjärnans egna kommentar kring beslutet i efterhand på Twitter var minst sagt ödmjukt.

"Det är det minsta varje spelare kan göra kring såna här problem", kommenterade ImperialHal.

Artikelbild: Pressbild/EA Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..