×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svensk Overwatch-spelare sätter världsrekord i Apex Legends

1
Den svenska före detta Overwatch League-spelaren Lucas "Mendokusaii" Håkansson har satt världsrekordet i Apex Legends för flest antal solo kills. Svensken som numera är streamer för Houston Outlaws lyckades få 36 kills och 5 460 damage.
Ett nytt världsrekord är satt i Apex Legends, flest antal solo kills. Rekordet hölls tidigare av NRG-spelaren Coby “Dizzy” Meadows med 33 kills och senare streamern MrSimple på 34 kills. Rekordet har nu slagits av svensken Lucas "Mendokusaii" Håkansson . Han lyckades under en stream få hela 36 kills och 5 460 damage.

Innan Overwatch League drog igång spelade Mendokusaii för ett antal större organisationer i Overwatch, Cloud9 EU , FaZe Clan och SK Gaming. Efter det spelade svensken den inledande säsongen av Overwatch League tillsammans med laget Houston Outlaws. Han är numera streamer för organisationen sedan maj 2018.


Artikelbild: Houston Outlaws

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..