×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

Fansen stöttar shroud efter tragiska dödsfallet: "Vila i frid"

1
Stjärnans fans stöttar Michael "shroud" Grzesiek efter det tragiska beskedet.
Den kanadensiska före detta CS-stjärnan Michael "shroud" Grzesiek pappa har gått bort. Det meddelade streamingstjärnan under fredagen genom ett inlägg på Twitter.

I inlägget skriver shroud att hans pappa för några månader sedan dignostiserats med lungcancer och att han nu avlidit till följd av sjukdomen.

"Jag vet att jag inte har sagt något offentligt om det, men under de senaste månaderna har min pappa kämpat mot lungcancer. Igår gick han bort", skriver shroud.

"Han stöttade mig alltid, fick mig att börja spela och hjälpte till att forma min kärlek för spel, särskilt FPS. Vila i frid pappa", fortsätter shrouds inlägg.

Efter att shroud publicerat inlägget har flera tusen personer, varav många kända esportprofiler, svarat och uttryck sympatier för 29-åringen. I skrivande stund har inlägget över 4000 svar från fans som stöttar stjärnan i sorgen.


Artikelbild: Pressbild/Sentinels och shroud/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..