×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska profilen rasar mot Faze Clan: "Får inte betalt för någonting"

1
Efter 12 år med organisationen så ryter svensken nu till mot Faze Clan.
Den svenska Faze-stjärnan Jakob "Teeqo" Swärden har gjort en video där han kritiserar organisationen han har varit en del av 12 år. Han stället frågan om han ens är med i Faze till både sig själv och organisationen flera gånger under videon.

Svensken som är en kreatör för Faze menar att han blivit väldigt dåligt behandlad av organisationen: "Jag har varit i en gråzon där jag inte är en ägare som de här grabbarna, för såklart är jag inte så viktigt som dem, men samtidigt får jag inte betalt för någonting, jag är bara i mitten. Här är ett kontrakt? Nä, för det är ett sånt jävla privilegium att vara i Faze".

Teeqo påstår även att han var en stor del till att de skaffade ett CS-lag. Han berättar att han investerat över 100 000 dollar när de köpte CS-laget, pengar som han tillslut fick tillbaka, men att Faze beter sig som att han inte var en del av anledningen till att de satsade på CS över huvud taget.

Teeqos framtid i Faze Clan är osäker. Han säger själv i videon att han inte ens vet om han är en medlem i organisationen.


Artikelbild: Faze Clan
Videokälla: Blast Premier

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..