×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Utpekade fuskaren bannades från Twitch för doxxing — fick bannen lyft direkt

1
Nadia "Nadia" Amine fick en 14-dagars lång avstängning som endast höll i 6 timmar.
Den kritiserade och fusk-utpekade Warzone-streamern Nadia "Nadia" Amine är tillbaka på Twitch från en 14-dagars avstängning som endast höll i 6 timmar.

Avstängningen enligt plattformen var till följd av att ha delat personlig information om en användare under en livesändning som Nadia tillsynes var förvirrad och blind för.

Trots att straffet var satt på 2 veckor var profilen endast bannad i totalt 6 timmar som förundrade bland andra mediaprofilen Jake Lucky och Twitch-giganten Asmongold.

"Okej så Nadia var bannad på Twitch för att ha doxxat någon som donerade hatiska meddelanden, hon läser hans fullständiga namn högt på streamen och blev sedan bannad för att ha avslöjat personlig information. Nu är bannen lyft av Twitch. Jag är förvirrad", skriver Jake på Twitter.


Asmongold gav sin åsikt om situationen och gjorde sitt ställningstagande klart och tydligt från vad han hade sett.

"Jag tittade på klippet, hon medvetet doxxade honom. Borde vara en permaban utan tvekan. Otroligt att Twitch brottas med detta", skriver Asmon.


I en video från Nadia bekräftar hon att vad Asmongold hade bevittnat var vad som hände men spelar ned allvarligheten med att dela användares fullständiga namn under livesändningar.


Orsaken till exakt varför avstängningen lyfts trots överträdelsen är fortfarande okänt och profiler som Asmongold håller hårt vid att Nadia borde få en permanent avstängning.

Artikelbild: Nadia/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..