×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Vad är Kick.com? — Twitchdödare eller scamsite för gambling?

1
Tyler "Trainwreck" Niknam, en av de största kreatörerna på Twitch är på väg bort från plattformen. Men vad är egentligen hans nya plattform?
Den stora streamern Tyler "Trainwreck" Niknam har startat ett samarbete med en ny streamingplattform som går under namnet Kick.com. Mycket på ytan har många sett som positivt. Speciellt det att 95% av pengarna från subs ska gå till innehållsskaparna själva samt att de får 100% av all dricks. Dessutom får alla streamers en subknapp.

Det är dock inte bara guld och gröna skogar med plattformen. Många har påpekat dess slående likhet med Twitch, vilket är nästan är identisk. Det är även mycket kritik kring Kicks regler om gambling. Detta skriver Trainwreck att de kommer att ha gambling men att den kommer att vara "etisk".

Ägarskapet kring hemsidan har varit lite oklart men det verkar som att gambling- och cryptositen Stake är delaktiga i detta. Detta har folk hittat genom olika Twittlongers samt jobbannonser från Stake. Många påpekar nu att detta endast är en reklampelare för gamblingsiten.

Detta då många av de största kreatörerna på plattformen streamer slotts från Stake som inte längre går att streama på Twitch. En av de som påpekar detta är Ludwig Ahlgren.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..