×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Nya Zeeland

Streamer brände över 60 000 kronor på Diablo Immortal — fick ingenting av värde

1
Twitch-profilen Quintin “Quin69” Crawford om Diablo Immortal: "Blizzard borde vara stolta!".
Nya Zeelands Twitch-jätte Quintin "Quin69" Crawford lyckades bränna över 60 000 kronor på Diablo Immortal utan att få en enda 5 Star Legendary Gem.

Det är ingen nyhet för de flesta att Diablo Immortal har en av de värsta Pay-2-Win-modellerna i modern gaming, men att se Quin69 bränna tiotusentals kronor utan att få något av värde blev högt uppmärksammat.


I ett segment av sin Diablo Immortal-livestream visar Quin69 att han har spenderat över 60 000 kronor på spelet i försök att få 5 Star Legendary Gems som gör ens utrustning betydligt bättre.

- Jag spenderade tio tusen dollar (NZD) och fick ingenting! Det här är ett grymt spel! Jävla fantastiskt! Blizzard borde vara stolta!, skriker Quin69 när han passerat milstolpen utan en enda 5 Star Gem.

Redan tidigare hade Quin69:s stream uppmärksammats då han under en sändning hade spenderat över 25 000 kronor utan en enda 5 Star Legendary Gem.

Gaming-ikonen Bellular påvisade tidigare i månaden att en maxad karaktär i Diablo Immortal för en F2P-spelare kostar så mycket som över en miljon kronor för att kunna få tag i bl.a 5 Star Legendary Gems.

Artikelbild: Quin69/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..