×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Spelbutik utsatt för snatteriförsök live på stream — tittarna lättade när ägaren stoppade tjuven

1
Twitch-profilen DSKoopa agerade snabbt med att stoppa tjuven som försökte stjäla sällsynta spelkonsoler.
Spelbutiken Pink Gorilla Games utsattes för ett snatteriförsök och fångades på livesändningen från ägaren Cody "DSKoopa" Spencer på Twitch.

Butiksägaren är känd för att ha skapat en online-närvaro från butiken under många år och ska vara den äldsta retrospelsbutiken i Seattle. Under dagarna när ägaren DSKoopa jobbar i butiken livesänder han allt på Twitch.

Det var under livesändningen den sista maj som Twitch-chatten fick se en tjuv i butiken bryta sig in i ett glasskåp med bland annat sällsynta kontroller för att sedan försöka fly med bytet. DSKoopa uppmärksammar detta och jagar direkt efter tjuven ut ur butiken.


En stund senare i sändningen ses ägaren DSKoopa återvända in till butiken med stöldgodset och lätt flåsande: "Nåväl, jag fick tillbaka grejerna", säger butiksägaren när han kommer in i bild med ett par konsoler i hand.

Ett Nintendo Switch, en specialutgåva av konsolen Xbox One och en R2D2 Xbox 360 var det tjuven hade fått tag i innan flykten togs vid.


Artikelbild: Pink Gorilla/Youtube

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..