×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Ny milstolpe för Asmongold — firar över en miljon subs på Youtube

1
Streaming-ikonen kan göra sig redo för sin Golden Play Button-utmärkelse från Youtube efter gårdagens milstolpe.
Streaming-legendaren och OTK-stjärnan Asmongold nådde under gårdagen milstolpen för 1 miljon prenumeranter på Youtube och firar med att tacka sina videoredigerare på Twitter.

På sin Youtube-kanal Asmongold TV har stjärnan sedan slutet av 2019 laddat upp klipp från sin stream från reaktioner till kompileringar från sina speläventyr.

Kanalen på Youtube har genererat över 597 miljoner visningar sedan dess skapande med ett flertal virala klipp, bland annat streamerns reaktioner på glitch-fynd i World of Warcraft: Shadowlands.

Utöver den nya milstolpen var det inte längesen Asmongold bräckte sitt tittarrekord på Twitch när han streamade Lost Ark för över 420 000 tittare live.

Fans och tittare kan med störst sannolikhet vänta sig en Golden Play Button unboxing-video uppladdat till Asmongolds Youtube-kanal inom en snar framtid som enligt tradition för innehållsskapare på plattformen.

Artikelbild: Asmongold/Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..