×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ny storturnering till Sverige – ska hållas i Gävle i november

1
Rainbow Six Siege håller årets sista Major i Gävle under namnet Six Sweden.
Från den 8:e till 14:e november i år hålls den sista Majorn i Rainbow Six Siege som kommer spelas i Gävle under namnet Six Sweden Major där världens bästa R6-lag möts.

Ubisoft gick ut med beskedet på Twitter med ett pressmeddelande som förklarar beslutet.

På grund av den rådande pandemin och dess restriktioner kan inte Majorn hållas i Asien som tidigare planerat utan flyttas istället till Sverige för första gången i R6-historia.

Formatet kommer att följas enligt Six Mexico Majorn och ha gruppspelen mellan den 8:e och 10:e, för att sedan hålla slutspelen mellan den 12:e till den 14:e november.

Majorn kommer inte enligt restriktioner och försiktighetsåtgärder att hålla någon live-publik då organisationen prioriterar spelarnas, organisatörernas och personalens hälsa och säkerhet.

Spelarna i Majorn kommer att tävla om titeln, en prispott på upp till $500,000 USD samt en sista chans att samla in poäng för att kvalificera till Six Invitational 2022.

Artikelbild: Pressbild/Ubisoft.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..