×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ny storturnering till Sverige – ska hållas i Gävle i november

1
Rainbow Six Siege håller årets sista Major i Gävle under namnet Six Sweden.
Från den 8:e till 14:e november i år hålls den sista Majorn i Rainbow Six Siege som kommer spelas i Gävle under namnet Six Sweden Major där världens bästa R6-lag möts.

Ubisoft gick ut med beskedet på Twitter med ett pressmeddelande som förklarar beslutet.

På grund av den rådande pandemin och dess restriktioner kan inte Majorn hållas i Asien som tidigare planerat utan flyttas istället till Sverige för första gången i R6-historia.

Formatet kommer att följas enligt Six Mexico Majorn och ha gruppspelen mellan den 8:e och 10:e, för att sedan hålla slutspelen mellan den 12:e till den 14:e november.

Majorn kommer inte enligt restriktioner och försiktighetsåtgärder att hålla någon live-publik då organisationen prioriterar spelarnas, organisatörernas och personalens hälsa och säkerhet.

Spelarna i Majorn kommer att tävla om titeln, en prispott på upp till $500,000 USD samt en sista chans att samla in poäng för att kvalificera till Six Invitational 2022.

Artikelbild: Pressbild/Ubisoft.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..