×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

Evil Geniuses blir partners med Premier League-klubb: "Ska värva spelare i världsklass"

1
Organisationerna har stora planer för sin gemensamma framtid.
Evil Geniuses presenterade tidigare i veckan ett nytt partnerskap med den engelska Premier League-fotbollsklubben Wolverhampton Wanderers FC (“Wolves”). Båda organisationerna är starka pelare i sina respektive branscher då de har funnits länge, EG sedan 1999 och Wolves sedan 1877. Ett samarbete mellan dessa förenar esport och traditionell sport.

Evil Geniuses CEO Nicole LaPointe Jameson säger i ett uttalande att hon är väldigt förväntansfull inför framtiden för organisationen: “Den här dealen kommer att hjälpa Evil Geniuses expansion […] och förser organisationen med mer kapital till att teckna fler spelare i världsklass.”

Från Wolves sida säger deras GM Russell Jones att de olika organisationerna kommer lägga ihop sina resurser, vilket hjälper organisationerna att växa på flera fronter tillsammans.

Artikelbild: Pressbild/Evil Geniuses

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..