×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Mixer lägger ner — Shroud och Ninja får återvända till Twitch

1
Streamingplattformen som under 2019 gjorde stora rubriker har nu valt att lägga ner. Microfsoftägda Mixer har nu istället ingått i samarbete med Facebook. De stora streamingprofilerna Michael "shroud" Grzesiek och Tyler "Ninja" Blevins, som gjorde miljondeals med streamingtjänsten, får nu återgå till Twitch om de vill.
Under måndagskvällen offentliggjorde streamingplattformen Mixer att de valt att stänga ner hemsidan. Den 22 juli kommer de inte längre gå att komma in på hemsidan. De har nu istället valt ingå i ett samarbete med Facebook Gaming. Streamers som tidigare har haft partnerprogram på den Microsoftägda plattformen kommer nu att automatiskt bli partners på Faceebok Gaming om de vill.

Mixer bjöd på stora rubriker under slutet av 2019 när de offentliggjorde att de skrivit ett exklusivt kontrakt med en av de största streamingprofilerna i världen, Tyler "Ninja" Blevins. Kort efter detta följde de även upp med den före detta CS:GO-spelaren och superstreamern Michael "shroud" Grzesiek. Dessa deals ska enligt vissa källor kostat 30 miljoner och 10 miljoner dollar respektive. Dessa två streamers, och alla andra på Mixer som skrivit exklusiva kontrakt, är nu fria att gå vidare till vilken streamingplattform de vill.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..