×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

Inatt: Paxa upp till tre nicks i World of Warcraft Classic

2
Gör namnen redo, för vid tolvslaget inatt kan du paxa dina nicks för World of Warcraft Classic — hela två veckor innan spelet släpps. Du kan paxa upp till tre namn, så välj med omsorg.
Om ungefär två veckor släpps den senaste installationen av World of Warcraft världen över. Förutom att det är ännu ett spel för WoW-fanatiker att drömma sig bort i så är det en klassisk version av spelet, vilket innebär att Blizzard valt att vända tillbaka till vad som startade WoW-serien fast i en förbättrad version. Både nya och gamla fans har taggat i månader inför släppet och Classic hoppas få tillbaka spelseriens förlorade spelarbas.

Fragbite har tidigare skrivit om World of Warcraft Classic och förklarade då att spelare har chansen att paxa sitt nickname in-game hela två veckor innan spelet släpps. Då det var ett tag sedan denna artikel publicerades är det dags för en påminnelse, för inatt händer det. Klockan 00:00, svensk tid, kommer spelare att kunna skapa upp till tre karaktärer och helt enkelt säkra dessa karaktärers namn. Om ungefär två veckor kommer dessa karaktärer att kunna spelas och det förväntas finnas en hel del spelare så det gäller att paxa det rätta namnet i tid.


Artikelbild: Blizzard Entertainment

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..