×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

WoW

Då släpps World of Warcraft Classic — paxa ditt nick i förväg

1
Betan har redan dragit igång och det är inte långt kvar innan World of Warcraft Classic äntrar marknaden. Blizzard har offentliggjort att WoW-spelare kan säkra namnen på sina karaktärer hela två veckor i förväg — utan beta.
Ett av världens absolut populäraste spel återvänder i samband med World of Warcrafts 15-årsdag. Det är just WoW som kommer tillbaka i klassisk anda och redan i onsdags, den 15 maj, drog beta-testet igång. Nycklarna uppges dock vara få och Blizzard Entertainment, skaparna bakom succén, verkar väldigt selektiva gällande vilka som får ta den av betan. De som trots allt vill ansöka om en nyckel kan göra det via Blizzard webbsida om de inte vill vänta tills spelet släpps den 27 augusti 2019. Observera att kontot måste ha en aktiv prenumeration eller speltid för att få chansen att få en nyckel.

Med eller utan beta-nyckel kan förväntansfulla spelare säkra sin karaktärs namn hela två veckor innan spelet släpps i sin helhet. Den 13 augusti gör Blizzard det möjligt för spelare att skapa upp till tre karaktärer per konto och därmed säkra upp till tre namn innan release. Då utvecklarna valt att släppa spelet, betan och förhandsnamngivningen exakt samtidigt över hela världen innebär detta att samtliga släpp sker 00:00 svensk tid. Detta gör att om en spelare befinner sig i exempelvis USA så kommer spelet att släppas den 26 augusti, men den 27 augusti svensk tid.


Artikelbild: Blizzard Entertainment

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..