×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HeatoN om att öppna Kappa Bar i Uppsala: "Det känns jättekul"

1
Glada nyheter för alla Uppsala-bor: Kappa Bar slår upp dörrarna på Svartbäcksgatan 29. Vi ringde upp Emil "HeatoN" Christensen för att prata om den kommande resturangen.
Till hösten öppnar Kappa Bar sin femte resturang, som kommer att finnas på Svartbäcksgatan 29 i Uppsala. De tidigare resturangerna går att lokalisera i Stockholm, Jönköping, Göteborg och Malmö. En av personerna bakom Kappa Bar är legenden Emil "HeatoN" Christensen, vars hjärta bankar extra mycket för just Uppsala.

Först och främst så är franchisetagarna som har det [Kappa Bar i Uppsala] faktiskt duktiga och driva esportare. Sen är det kul att komma tillbaka till Uppsala som faktiskt, enda tillbaka på min tid, har ett väldigt fint minne och historia från esporten, säger HeatoN till Fragbite.

Den tidigare 1.6-spelaren fortsätter att berätta att det är en vän till honom som kommer att driva resturangen i Uppsala. Han ser fram emot att bidra till esportens utveckling då han liknar Kappa Bars expansion med esportens tillväxt. Dessutom finns det mycket studenter i Uppsala och många som håller på med esport, något HeatoN tycker är jättekul.

För fem år sedan hade vi inte kunnat ha så många esportbarer som vi nu har. Vi kommer att ha mellan sex och nio resturanger innan slutet på året och då förhoppningsvis 12 stycken strax efter. Tanken är väl någonstans att man ska kunna, oavsett var man bor, på sikt ha ett Kappa relativt nära i alla fall.

Profilen lyfter stämningen på Kappa Bar då det är en speciell känsla med likasinnade. Det blir esportintresserades tillhåll på sätt och vis. HeatoN är nöjd över expansionen och chansen att få fler att uppleva den magiska känslan som man känner när man befinner sig på en esportbar.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..