×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Nu kan du få Sims 4 gratis — och behålla det

2
Till och med tisdagen den 28 maj kan alla hämta The Sims 4 helt gratis till PC. Claimar man spelet under gratisperioden får man dessutom behålla det — för alltid.
Ett av världens absolut populäraste spel, The Sims, släppte för ungefär fem år sedan sin fjärde installation — The Sims 4. Nu har utgivarna bakom spelet, Electronic Arts, valt att ge fler chansen att testa spelet genom att göra det helt gratis på PC till och med den 28 maj 2019. Det enda du behöver göra för att få spelet är att logga in på Origin och claima det, men observera att det endast är grundspelet som är gratis så vill du ha ytterligare expansioner får du lov att betala för dem. Alla som claimar spelet under denna gratisperiod får dessutom behålla det för alltid.

Sims 4 är som sagt den fjärde installationen i EA:s spelserie och har flera expansioner för den som vill utveckla sitt spelande ytterligare. I Sims skapar du en eller flera sims, vilket är människor i spelet, och "spelar gud" över dessa. Bygg hus, starta en familj eller fokusera på simmarnas karriärer och lek med känslor in-game. Skapa simmarna i Sims "nya" verktyg som låter dig ta tag i kroppens alla delar för att förändra dem. Sims sägs även vara bra för hjärnan vilket du kan läsa mer om här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..