×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Detta är de 20 mest ogillade klippen på Youtube

1
Visste du att Call of Duty har en av Youtubes mest ogillade videos, liksom Felix "PewDiePie" Kjellberg? Fragbite har listat de 20 Youtube-klippen med flest dislikes.
På Youtube kan användarna visa vad de tycker om en video genom att antingen gilla eller ogilla den. Att få gillningar visar såklart på att tittarna tycker om det skaparen gjort, medan en dislike kan ta hårt på kanalägarens självkänsla. Tanken är att användarna ska använd sig av verktyget för att utvärdera vad tittarna gillar och inte för att veta vad man som skapare ska publicera på sin kanal.

Det finns dock en topplista över de klipp som samlat på sig flest antal dislikes genom tiderna. På listan finns en hel del musikvideos och två "förlåt"-videos varav en klättrade högt upp på listan inom loppet av ett par dagar. Felix "PewDiePie" Kjellberg har även han smugit sig in på listan, men han kan till skillnad från de andra vara nöjd då han faktiskt bad tittarna att ogilla videon. Även en trailer från Call of Duty har letat sig in i toppen liksom Youtubes egna årssummeringar. Listan över de 20 mest ogillade klippen kan du se i spelaren ovan.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..