×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Snoop Dogg lanserar Gangsta Gaming League

2
Rapparen Snoop Dogg har, tillsammans med Merry Jane, offentliggjort en esportliga vid namnet Gangsta Gaming League. En turneringen är redan igång i spelet Madden NFL där åtta av Snoops vänner deltar.
Fler och fler människor söker sig nu till esporten. Näst på tur är ingen mindre än rapparen Snoop Dogg. Han har nu offentliggjort att han startar en nu liga tillsammans med hans företag Merry Jane. Ligan går under namnet Gangsta Gaming League.

Den första turneringen som Snoop arrangerar är i spelet Madden NFL 2019. Turneringen startar redan klockan 01:00 den 15:e mars. För de nattugglor som är vakna går den dels att följa via rapparens Twitchkanal. Om Snoop Dogg kommer fortsätta sin satsning med Gangsta Gaming League är i skrivande stund okänt.
2019-05-16 17:14
Under helgen den 3-5 maj 2019 tog ArgaSkånskaMän över den skånska landsbyggden. På plats i Xtrfys kontor i Landskrona slog YouTube-profilerna upp SLASK LAN 19 i samarbete med Philips OneBlade och Xtrfy. Fragbite var på plats och deltagarna bjöd på en hel del goda skratt under helgens bravader.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..