×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Soulja Boy går in i tech-industin — säljer olicensierad spelkonsol

1
Kommer du ihåg Soulja Boy och låten "Crank That"? Rapparen är tillbaka och har nyligen lanserat en spelkonsol full av stulna Nintendo-spel.
För ungefär 11 år sedan gjorde rapparen Soulja Boy ett namn för sig efter att hans låt "Crank That" toppade världslistorna. Sedan 2007 har han dock legat lågt, bortsett från en boxningsmatch mot Chris Brown som aldrig tog plats, men han har nu valt att göra comeback. Det är dock ingen comeback inom musikindustin, utan han går in i teknologins värld.

Han har under sitt artistnamn börjat sälja ett flertal produkter, där bland "SouljaWatch" som ska likna en Apple-watch samt "SouljaPods" som han hoppas konkurera ut Apples egna hörlurar med. Många ifrågasatte rapparens val att gå in i industin och påpekade att hans produkter praktiskt taget var rip-offs som han bara satte sitt eget namn på.

Nu kan det dock hända att han får en "SouljaStämning" mot sig efter att han börjat sälja en spelkonsol som kommer med flera förinlagda spel. Problemet är bara att konsolen är en emulator innehållande gamla spel så som "Yoshi's Island" och "A Link to the Past", välkända spel från Nintendo som han säljer tillsammans med en olicenserad produkt. Nintendo har ännu inte kommenterat händelserna och konsolen har inte tagits ner från försäljning. Soulja Boy har även hintat om att han snart kommer att släppa ytterligare en konsol.


Artikelbild: Youtube

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..