×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragleague

Registrering öppen för Fragleague — anmäl dig och ditt lag idag

3
Nu är anmälan öppen för Nordiska lag som vill delta i Fragleagues första säsong inom Counter-Strike: Global Offensive samt Playerunknown's Battlegrounds. Anmäl ditt lag innan den 16 september för att delta.
Under tre veckor har lag från hela Norden slagits om platser i Fragleagues högstadivision. Det återstår fortfarande tre kval, men nu öppnar vi upp för alla att anmäla sig, inte bara de som vill slåss om platser i högstaligan. Lag som inte tagit sig vidare, ännu inte deltagit i något kval eller helt enkelt inte känner att de passar i högstadivisionen på en gång kan nu anmäla sig till ligan. Detta gäller även de nordiska PUBG-lagen som deltog, och de som inte deltog, i Philips OneBlade Cup.

Via länken nedan kan ditt lag skicka in en ansökan om att delta i Fragleague. Ansökan sker via Epulze, Fragleagues officiella turneringsplatform, och det är busenkelt att skapa ett konto. Samtliga spelare som spelar måste ha ett konto på platformen, även eventuella stand-ins. När ansökan stänger den 16 september kommer samtliga lag att placeras i olika divisioner baserat på deltagande i Fragleague-kval, tidigare Fragbite-turneringar och diverse andra meriter.

Anmäl ditt lag till Fragleague


Anmäl ditt lag till Fragleague Season 1 - CS:GO
Anmäl ditt lag till Fragleague Season 1 - PUBG
Vill ni istället ta chansen att norpa en plats i högstadivisionen för CS:GO direkt så håll utkik här för våra helgkval.

Mer info om ligan hittar ni på Fragleague.com!

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..