×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragleague

Registrering öppen för Fragleague — anmäl dig och ditt lag idag

3
Nu är anmälan öppen för Nordiska lag som vill delta i Fragleagues första säsong inom Counter-Strike: Global Offensive samt Playerunknown's Battlegrounds. Anmäl ditt lag innan den 16 september för att delta.
Under tre veckor har lag från hela Norden slagits om platser i Fragleagues högstadivision. Det återstår fortfarande tre kval, men nu öppnar vi upp för alla att anmäla sig, inte bara de som vill slåss om platser i högstaligan. Lag som inte tagit sig vidare, ännu inte deltagit i något kval eller helt enkelt inte känner att de passar i högstadivisionen på en gång kan nu anmäla sig till ligan. Detta gäller även de nordiska PUBG-lagen som deltog, och de som inte deltog, i Philips OneBlade Cup.

Via länken nedan kan ditt lag skicka in en ansökan om att delta i Fragleague. Ansökan sker via Epulze, Fragleagues officiella turneringsplatform, och det är busenkelt att skapa ett konto. Samtliga spelare som spelar måste ha ett konto på platformen, även eventuella stand-ins. När ansökan stänger den 16 september kommer samtliga lag att placeras i olika divisioner baserat på deltagande i Fragleague-kval, tidigare Fragbite-turneringar och diverse andra meriter.

Anmäl ditt lag till Fragleague


Anmäl ditt lag till Fragleague Season 1 - CS:GO
Anmäl ditt lag till Fragleague Season 1 - PUBG
Vill ni istället ta chansen att norpa en plats i högstadivisionen för CS:GO direkt så håll utkik här för våra helgkval.

Mer info om ligan hittar ni på Fragleague.com!

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..