×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragleague

Ta chansen att delta i Fragleagues högstadivision

2
I höst har det blivit dags för premiärsäsongen av Fragleague. Ligan kommer att spelas i både CS:GO och PUBG, med en total prispott på 250 000 kronor. Redan nu är ansökningsprocessen, och anmälan till kvalcuperna öppen.
Premiärsäsongen av Fragbites nya storsatsning, Fragleague, närmar sig sin start. Redan den 20 juli går startskottet för kvalprocessen till högstadivisionen för CS:GO-ligan. Det är just CS:GO som tillsammans med PUBG utgör grunden för Fragleague och spelen har en prispott på 150 000 respektive 100 000 kronor.

Fragleague CS:GO

Vill du och ditt lag försöka ta en plats i högstadivisionen? Då ska ni delta i någon av de kvalturneringar som kommer att spelas med start den 20 juli. Anmälan till den första turneringen är öppen redan nu.

Anmälan till Fragleague Season 1 Qualifier by Yalla

För att delta i övriga divisioner är allt som krävs att ert lag skickar in en ansökan. Alla lag som ansöker, som uppfyller de krav som ställs, kommer att tilldelas en plats i ligan.

Anmäl dig till Fragleague CS:GO här!

Efter den lyckade satsningen med Philips OneBlade Cup fortsätter nu Fragbites satsning på PUBG. Här nedan finner ni den viktigaste informationen inför Fragleague Season 1 PUBG.

Fragleague PUBG

När det kommer till PUBG är det de lag som tog sig till final under Philips OneBlade Cup som kommer att erbjudas en plats i högstadivisionen.

För att delta i övriga divisioner gäller samma process som för CS:GO. Allt som krävs att ert lag skickar in en ansökan. Alla lag som ansöker, som uppfyller de krav som ställs, kommer att tilldelas en plats i ligan.


Anmäl dig till Fragleague PUBG här!

Fragleague fokuserar på den svenska och nordiska scenen, med divisioner för alla. Det finns ingen gräns på hur många lag som kan delta i Fragleague, detta då divisionerna växer i takt med antalet deltagare. Varje lag kommer att spela en match per vecka under en period om nio veckor. Därefter väntar en kvalprocess, i vilken de bästa lagen har chans att avancera till en högre division - medan de mindre lyckade får kämpa för att inte degraderas.

Mer information finns på den officiella sajten
fragleague.com

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..