×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragleague

250 000 kronor i prispotten — Fragbites storsatsning är här

5
Anmälan till Fragbites största satsning någonsin har öppnat. Fragleague är en ny nordisk esportliga som syftar till att bygga en bro mellan gräsrot och proffs, och att alla ska kunna spela organiserat, oavsett dina ambitioner eller skills.
Fragleague, med en prispott på 250 000 kronor, uppdelat i de två spelen som kommer vara med i säsong 1 - CS:GO och PUBG är efterlängtat i esport-sverige.

– Just nu är det ett gap mellan gräsrot och de bästa lagen inom esporten. Av den anledningen lanserar vi Fragleague, vilket är en nordisk esportliga med divisioner för alla, säger Viktor "vuggo" Jendedy, Brand Manager på Fragbite.


Det här är Fragleague

I Fragleague kommer det finnas 3 divisioner i PUBG och CS:GO. För att ta sig till den allra högsta divisionen i CS:GO deltar man i kval med start den 20 juli. För PUBG-lagen gäller öppen anmälan där placeringar i Philips OneBlade Cup, som nyligen avslutades på Fragbite, hjälper till med seedning.
Anmäl dig till Fragleague PUBG eller Fragleague CS:GO idag!

För er som inte lyckas kvala in till den högsta divisionen i CS.GO, anmälan till Fragleague är uppskjuten och tillgänglig inom kort!. Fragbite kommer sedan dela in ditt lag i en division utifrån eran ansökan.


– ALLA är välkomna att spela Fragleague. Vi kommer att skapa upp tillräckligt med divisioner för att tillmötesgå alla spelare och lag som vill spela. I den första säsongen gäller CS:GO och PUBG, men vi är inte främmande för att lägga till fler spel framöver om det finns intresse för det, lovar Jendeby.

När ni blivit indelade i divisioner så är det dags att kicka igång seriesystemet den 24 september. 9 matcher spelar ni på 9 veckor där vi varje söndag har stora studiosändningar med gäster, programledare (to be continued) och de bästa matcherna, från de högsta ligorna.

Ta gärna en titt på Fragleagues hemsida där ni kommer hitta massvis av information om turneringen och om hur ni anmäler er, så ses vi till hösten, avslutar vuggo.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..