×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Efter tio år av samarbete — Dreamhack och Twitch med nytt flerårigt samarbetsavtal

1
Dreamhack och Twitch är två av världens största varumärken i esportsammanhang. Under tio år har de båda aktörerna samarbetat och nu står det klart att det samarbetet kommer att fortsätta flera år framöver.
Det nya avtalet innebär att Dreamhacks turneringar även i fortsättningen kommer att sändas via Twitch. Det handlar bland annat om de båda CS:GO-turneringar Dreamhack Open och Dreamhack Masters, men även turneringar som Dreamleague och Dreamhack Fighting Game Championships ingår. Avtalet gäller sändningar på hela 13 olika språk, med engelska, tyska, franska och ryska som exempel.

Twitch blir huvudpartner för fyra Dreamhack-stopp

Förutom att vara sändningsplattformen för kommande Dreamhack-turneringar kliver Twitch även in som huvudpartner för Dreamhack-stoppen i Tours, Austin, Montreal och Atlanta. Därutöver kommer både den populära spelarloungen och Twitch-efterfesten att fortsätta frekventera Dreamhack-evenemang under tiden som avtalet gäller. "DreamHack och Twitch har en hel del gemensamt, särskilt kärleken och engagemanget för esportcommunityt. Det här är vad som gör vårt samarbete så spännande varje gång vi förnyar det", säger Dreamhacks CEO, Marcus Lindmark, i ett pressmeddelande.

Samtliga Dreamhack-sändningar på Twitch hittas via arrangörens egen sida på sajten
Twitch
Även Justin Dellario, Head of Esports Programs på Twitch, har uttalat sig om det nya avtalet
company.dreamhack.com


Artikelbild: Dreamhack



0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..