×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Dreamhack Marseille-kvalet närmar sig — Heroic inbjudna till den slutna portionen

0
Heroic och North är bland lagen som blivit inbjudna till det slutna Dreamhack Masters Marseille-kvalet den 25 mars. Dagarna innan spelas den öppna portionen där fyra lag avancerar.
Den 23-24 mars spelas det öppna Dreamhack Masters Marseille-kvalet varifrån fyra lag kommer att avancera till den slutna portionen. Nu har arrangörerna offentliggjort vilka fyra lag som blivit direktinbjudna till det slutna kvalet, som kommer att spelas den 25 mars, för både Europa och Nordamerika.

Från Europa kommer två lag att ta plats i Marseille, Frankrike, och från USA reser ett lag till den franska turneringen. Med fokus på den europeiska sidan tar vi en titt på de inbjudna lagen där Andreas "MODDII" Fridh och hans Heroic tar plats. De göres sällskap av de danska landsmännen i Heroic, Quantum Bellator Fire och WESG-tvåorna i Space Soldiers.

EuropaNordamerika
HeroicRenegades
NorthNRG Esports
Quantum Bellator FireComplexity Gaming
Space SoldiersSplyce

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..