×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Tre nya svenska mästare efter helgens Msport Nationals-finaler

1
Elias ”Bozzton” Sibelius, vinnaren av Hearthstone-finalen.
Elias ”Bozzton” Sibelius var stadig på hand.
Elias ”Bozzton” Sibelius med kommentatorer.
Elias ”Bozzton” Sibelius, vinnaren av Hearthstone-finalen, spelar professionellt för Crowns Esports Club.
Scenen under finalerna.
Tarig ”Travlistan YT” Ahmed vann Modern Combat 5-finalen.
Kommentatorerna tar en selfie med Tarig ”Travlistan YT” Ahmed.
Tarig ”Travlistan YT” Ahmed var en lycklig vinnare av Modern Combat 5-finalen.
Modern Combat 5 spelas gärna med gamepad-mod till mobilen.
Damian ”Dake” Ke vann Power Rangers: Legacy Wars-finalen.
En tuff match under Power Rangers: Legacy Wars-finalen.
Damian ”Dake” Ke med kommentatorer.
Lenovo lät besökare prova gamepad-modden i dess monter.
Tre spel. Tre svenska mästare. Elias "Bozzton" Sibelius, Tarig ”Travlistan YT” Ahmed och Damian ”Dake” Ke är alla 25 000 kronor rikare efter söndagens Msport Nationals-finaler i Jönköping, Sverige.
Denna artikel presenteras i samarbete med Motorola.

Under helgens Dreamhack Winter 2017 hölls finalstadiet av Msport Nationals, presenterat av Motorola. På en av de större scenerna i Jönköping, Sverige, tog turneringsfinalerna av mobilspelen plats. Spelen som spelades var Hearthstone, Modern Combat 5 och Power Rangers: Legacy Wars. Sammanlagt sex finalklara deltagare tog plats på scenen och bara tre av dem lämnade den 25 000 kronor rikare.

I Hearhtstone-turneringen var det Crowns Esport Clubs Elias "Bozzton" Sibelius som plockade hem förstaplatsen efter en hård kamp på brädet.

“Det känns helt underbart att bli svensk mästare. Det känns på nåt vis som mer än en turneringsvinst och faktiskt få titeln som svensk mästare är något speciellt. Att spela på mobilen sker inte alltför ofta men att det anordnas turneringar på det här viset är absolut ett roligt koncept. Har varit ett lyckat Hearthstone-år för min del och var otroligt skönt att avsluta på detta viset. Ser fram emot nya turneringar och utmaningar under 2018”, berättar Sibelius för Fragbite.

Vinnaren av mobilspelet Modern Combat 5 blev ingen mindre än Tarig ”Travlistan YT” Ahmed och Damian ”Dake” Ke vann det oerhört snabba Power Rangers: Legacy Wars. Förutom de tre svenska mästarna som korades under evenemanget, så blev delar av publiken nya ägare av Motorola-telefoner med tillhörande gamepad.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..