×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Statistiken visar: Valorant har färre smurfar nu än förra året

1
Riots smurfjakt verkar ge resultat.
Antalet smurfkonton i Valorant minskar. Det rapporterar spelutvecklaren Riot Games i ett blogginlägg på spelets hemsida.

Smurfkonton har länge varit ett problem i Valorant och Riot har varit öppna med att man vidtar åtgärder för att minska antalet smurfar i spelet. Enligt bloggposten, som skrivits av utvecklaren Brian Chang, har antalet smurfkonton minskat med 17 % år 2022 jämfört med 2021.

Tidigare under året införde Riot en automatisk smurfspårare som hade till syfte att ändra kontons MMR så att det bättre matchade spelarnas skicklighet. Enligt Chang ledde smurfspåraren till att antalet matcher där en ett lag dominerar totalt minskat avsevärt.

Enligt Chang är den största anledningen till att spelare skapar smurfkonton att de vill spela tillsammans med sina vänner med lägre MMR. Att spela med sina vänner är något som Riot uppmuntrar, men att skapa nya konton är inte rätt tillvägagångssätt enligt utvecklaren.

Även om åtgärderna som Riot vidtagit hittills varit framgångsrika menar Chang att det finns mycket mer att göra för att få bort ännu fler smurfkonton från spelet. Även om utvecklaren inte tror sig kunna garantera ett helt smurffritt Valorant vill man göra sitt yttersta för att minska problemet så mycket som möjligt.

Artikelbild: Pressbild/Valorant och Smurfarna: Den försvunna byn
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..