×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

juliano säkrar finalplats i VCT Game Changers — G2 Gozen galet starka

1
G2 Gozen dominerar den första kvinnliga LAN-turneringen i Valorant och står finalklara.
Julia "juliano" Kiran med G2 Gozen är finalklara i VCT Game Changers efter en stark 2-0-vinst mot Team Liquid Brazil i gårdagens semifinal.

Matchen började på Ascent och var otroligt jämn mellan de två lagen som stod på 6-6 i första halvan följt av kvitterande 12-12 i andra halvan för att ta matchen till övertid. Under övertidsperioden var G2 glödheta och stängde ned kartan med 14-12.

Kampen fortsatte på Breeze där G2 i första halvan säkrade en bekväm 7-5-ledning mot brassarna som inte kunde jagas ikapp i andra halvan där damerna stängde ned kartan med 13-10 och därmed matchen.

Med vinsten i hand står G2 Gozen finalklara och inväntar sina motståndare från lower bracket-matcherna. Finalen är schemalagd att spelas imorgon klockan 17:00 och sänds på Valorants officiella Twitch-kanal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..