×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

juliano säkrar finalplats i VCT Game Changers — G2 Gozen galet starka

1
G2 Gozen dominerar den första kvinnliga LAN-turneringen i Valorant och står finalklara.
Julia "juliano" Kiran med G2 Gozen är finalklara i VCT Game Changers efter en stark 2-0-vinst mot Team Liquid Brazil i gårdagens semifinal.

Matchen började på Ascent och var otroligt jämn mellan de två lagen som stod på 6-6 i första halvan följt av kvitterande 12-12 i andra halvan för att ta matchen till övertid. Under övertidsperioden var G2 glödheta och stängde ned kartan med 14-12.

Kampen fortsatte på Breeze där G2 i första halvan säkrade en bekväm 7-5-ledning mot brassarna som inte kunde jagas ikapp i andra halvan där damerna stängde ned kartan med 13-10 och därmed matchen.

Med vinsten i hand står G2 Gozen finalklara och inväntar sina motståndare från lower bracket-matcherna. Finalen är schemalagd att spelas imorgon klockan 17:00 och sänds på Valorants officiella Twitch-kanal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..