×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Vitality-coach kallar motståndare för kackerlacka — bänkas av organisationen

1
Tanishq "Tanizhq" Sabharwal bänkas i Vitality tills vidare efter incidenten på Twitter.
Team Vitality bänkar huvudcoachen Tanishq "Tanizhq" Sabharwal till följd av en kontroversiell tweet riktad mot assisterande coach i Karmine Corp, Ahmed "ZE1SH" El Sheikh.

På Twitter delade organisationen ett pressmeddelande kring beslutet men beskrev inte de exakta händelserna utöver att en situation uppstått mellan Tanizhq och en annan person i Valorant-gemenskapen.

"Vi är väldigt tydliga med att vi inte kan tillåta opassande och ömåttlig kommunikation från en medlem av vår coaching-personal. Det är vårt ansvar att skapa en professionell och respektabel esport-miljö, och vi tar detta ansvar på stort allvar", skriver organisationen i pressmeddelandet.

Trots att tweeten från Vitalitys huvudcoach blev borttagen var användare snabba med att skärmdumpa tweeten i fråga och dela till övriga på plattformen.

"...Håll dig borta från mina mentions din rasistiska kackerlacka. Den mängden hat du eggat upp mot indier borde vara en skam till Karmine Corp", hade Tanizhq kommenterat på en av ZE1SHs tweets.

Hur länge Tanizhq kommer vara bänkad i laget står i skrivande stund oklart. Som ersättare i laget hoppar Gorilla in för att coacha laget.

Artikelbild: Pressbild/Team Vitality

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..