×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

G2-svenskorna dominerar i VCT Game Changers — klara för upper bracket-final

1
Zaaz och Juliano är framme i semifinal.
VCT Game Changers börjar närma sig sitt slut. Idag är nästsista dagen i årets andra säsong. Bland de tre topplagen hittar vi G2 Esports, som tidigare föregående två iterationer av turneringen.

Stjärnlaget tappade bara en karta under kvalet, mot andra topp-tre laget Guild Esports. I slutspelet rasade de på med samma kraft och har ännu inte tappat en enda karta, trots en spännande rematch mot Guild där en karta slutade 14-12.

G2s svenskduo Zainab "zAAz" Turkie och Julia "juliano" Kiran spelar idag med sitt lag i semifinalen mot Rix.GG klockan 18:00. Turneringen sänds på den officiella Valorant-kanalen på Twitch.

I Rix hittar vi en annan svenska, nämligen Nelly "Raina" Sosobrado. Hennes lag har inte haft en lika dominant resa genom turneringen, då de förlorade två möten i kvalet och har tappat två kartor i slutspelet, men de har fortfarande haft en väldigt stark uppvisning.

Även Vanessa "Nessa" Ahlströms Godsent tog sig till slutspelet, men åkte i tredje rundan ut mot SuperMassive Blaze.

Artikelbild: Pressbild/Godsent och G2 Esports
Videokälla: zescht/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..