×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norden

Alliance släpper Valorant-laget — ska satsa på nordiska talanger

1
Danska Desmo och SEIDER sätter grunden för det nya nordiska Alliance.
Alliance gör en omsatsning i Valorant-laget med ett fokus på nordiska spelare. Detta meddelade organisationen i ett pressmeddelande tidigare i veckan.

Alliance har bestämt sig för att släppa majoriteten av Valorant-laget som inkluderade Enzo "Fearoth" Mestari, Tautvydas "HyPe" Paldavicius, Niels "luckeRRR" Jasiek samt Sigurd "Zik" Jensen.

Kvarstående som grunden för lagets nya ombyggnation är danskarna Mathias "SEIDER" Seider och coach Casper "Desmo" Rasmussen som med organisationen står för lagets nya kapitel.

Alliance strategichef och delägare Kelly Ong kommenterar lagförändringen i pressmeddelandet:

"Valorant-turneringen i EMEA är en av de mest tävlingsinriktade regionerna med över 100 länder och tusentals spelare från EU, MENA och CIS som tävlande i samma turnering. Alliance kommer söka en annan väg under de kommande månaderna samtidigt som förberedelserna inför nästa års VCT-turnering."

"Vi tror genuint på att våra spelare individuellt är väldigt begåvade, de har även växt till att bli fantastiska lagspelare. Vi föll bara kort i chansen på att vara snäppet högre i den tävlingsinriktade scenen, så under lågsäsongen fokuserade vi på att hitta transfers åt dem till lag som befinner sig i VCT för att det är vad de förtjänar."

"Jag tackar dem alla å Alliance-organisationens vägnar för deras hårda arbete och exceptionella utveckling som de gjort under de sista 16 månaderna. Jag hoppas att Alliances Valorant-fans världen om kan känna sig stolta för vår divisions framgång och även blicka fram mot nya äventyr med oss."


Pressmeddelandet avslutas med att det första steget i den nya resan kommer ta plats under två säsonger av VRL Polaris där Alliance ska tävla med en full dansk femma med siktet inställt på nästa säsongs VCT.

Artikelbild: Pressbild/Alliance
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..