×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Valorant-proffset försov sig till kvalmatchen — Complexity diskvalificerat

1
Complexity tilläts spela med sin manliga coach när Annie "Aniemal" Lee låg och sov.
Märkliga scener utspelade sig i förra veckans nordamerikanska VCT Game Changers-kval. Inför storlaget Complexity Gamingss kvalmatch mot Team X gick Complexity-spelaren Lacey "akaL4CE" Dilworth ut på Twitter och vädjade om hjälp med att väcka lagkamraten Annie "Aniemal" Lee.

"Det här är inget aprilskämt, snälla hjälp oss att väcka Aniemal till dagens VCT-matcher", skrev akaL4CE på Twitter.


Trots vädjan lyckades Complexity inte få tag i 27-åringen som missade matchen. Turneringens admins tog då det kontroversiella beslutet att låta Complexitys manliga coach hoppa in i laget som nödinhoppare, något som klart bryter mot flera av turneringens regler.

Trots att Complexity tilläts spela med coachen förlorade laget matchen och lyckades inte ta en plats i årets första nordamerikanska säsong av VCT Game Changers. Efter helgens kvalmatcher valde Aniemal att be om ursäkt till sitt lag i en Twitlonger.

"Jag har inte mycket mer att säga än att jag är ledsen och tar fullt ansvar för mina handlingar och kommer att vidta åtgärder för att säkerställa att jag inte gör mitt lag eller mig själv besviken igen", skriver hon.

Artikelbild: Pressbild/Riot Games och Complexity
Videokälla: zescht/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..