×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

shrouds dom över senaste Valorant-agenten: "Så jävla dålig"

1
Legendaren Michael "shroud" Grzesiek uttrycker sitt missnöje med nya Valorant-agenten Neon: "Hon är rolig, men så jävla dålig".
Streaming och gaming-legendaren Michael "shroud" Grzesiek uttryckte nyligen sitt missnöje med Valorants senaste agent Neon i jämförelse med de andra agenterna.

Agenten är den 18:e att bli släppt i spelet och kom tidigare under året. Efter releasen hävdade shroud att Neon kunde bli den mest irriterande agenten i spelet någonson, men ändrade sig efter ett par veckor och anser nu att Neon är kass och inte har en plats i den nuvarande metan.

Under en livesändning delar profilen sina tankar kring agenten.

- Neon är så jävla dålig men hon är kul för att du bara springer runt. Du springer runt och spammar stuns, väggar, och ibland händer någonting, säger shroud i en del av sin stream. Han tillägger senare att det inte är så roligt trots allt då ingenting händer för det mesta.

Veteranen är känd för sina kritiska åsikter kring populära spel och önskar ofta på förändringar. Vare sig Riot kommer lyssna eller inte får framtiden berätta.

Artikelbild: shroud/Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..